Hogyan blokkolhatok valakit a Snapchaten

A Snapchat egy olyan társadalmi hálózat, amely a legjobban tükrözi a legközönségesebb személyes beszélgetéseket. Értékes pillanatok, például utazás, beszélgetés, ünnepek, családi pillanatok prizmáján keresztül tekinthető meg ... Vagy mindennapi cselekedetekként, amelyek rövid időtartamúak és emlékekké válnak.




hogyan lehet több mérkőzést elérni a tinderen

A Snapchat egy olyan szociális hálózat, amely a legjobban a „hétköznapi” beszélgetéseket tükrözi. Értékes pillanatok - például utazás, beszélgetés, ünnepek, családi pillanatok - prizmáján keresztül tekinthető meg, vagy mindennapi cselekedetekként, amelyek rövid időtartamúak és emlékekké válnak. Az élet pillanatai csak a Snap - ami eltűnik. Természetesen hozzánk fordulnak, valamint az alkalmazás használatának szeretete.



Rossz hírneve van egy olyan Snapchat alkalmazásnak, amely multimédiás tartalmak megosztására szolgál, amelyek olvasása után hamarosan eltűnnek. A világszerte uralkodó vélemény miatt csak a provokatív fotók cseréjére szolgál. A többi szolgáltatáshoz hasonlóan a lényeg egy rövid videoklip (10 másodperc) fényképezése vagy filmezése. Megoszthatja tartalmát barátaival, hogy a tartalom csak egyszer legyen látható a megnyitás után. Rövid és videofelvétel készíthet képet, hosszan lenyomva a panel alsó részén található kört.

A tartalom létrehozása után szöveget írhat, vagy rajzolhat rá valamit. Végül adja meg a tartalom időtartamát, ami azt jelenti, hogy amikor barátja megnyitja a tartalmat, nem fogja tudni újra megnézni. Kattintson a nyílra, válassza ki a címzettet, és a tartalom elküldődik a címzettnek. Ezenkívül az, hogy mikor nyitják meg a tartalmat, és hogy megválaszolja-e a választ a Snapchatodra.



A Snapchat, a legtöbb más közösségi média alkalmazáshoz hasonlóan, egyszerű funkciót kínál mindazok blokkolására, akik bosszantanak. És ez egy praktikus lehetőség, különösen, ha sokan bosszantanak, és akikkel nem szeretne megosztani vagy bármilyen tartalmat kapni.

Ha érdekel, hogyan blokkolhatsz valakit a Snapchatben ...

Itt van, hogyan blokkolhat valakit a Snapchaten

  1. Első lépésként nyissa meg a Snapchat alkalmazást a telefonján. A blokád opció csak a Snapchat alkalmazással lehetséges, és nem egy weboldal segítségével.
  2. A Snapchat alkalmazás képernyőjének jobb alsó sarkában található a legördülő menü. Erre a gombra kattintva megnyílik a barátok listája.
  3. A barátok listájának végiggörgetésével megtalálhatja és kiválaszthatja a letiltani kívánt személyt.
  4. A letiltani kívánt barát nevére kattintva megjelenik a három lehetőség. Az iOS-en, valamint az Android-eszközökön a harmadik lehetőség a „Letiltás”. Kattintson a Blokkolás gombra a bosszantó személy letiltásához.
  5. Amikor visszatér a barátlistájához, látni fogja, hogy az a személy, akit letiltott, a neve fölött egy nagy piros LOCKED ikonnal rendelkezik.
Hogyan blokkolhatok valakit a snapchat-en
Via: snapchat.com

A Snapchat felhasználójának azonban joga van felvenni a névjegyzékébe, még akkor is, ha Önnek nincs tudomása az ilyen cselekményekről. Ha nem tudja, hol adnak hozzá fotókat, vagy egyszerűen nem akarja megosztani velük a fotóit, akkor letilthatja azt a személyt is. Néhány egyszerű és hatékony lépés nyomán tartsa magán a Snapchat-előzményeit.



Hogyan blokkolhat egy felhasználót, aki csatlakozott hozzád

1 lépés : Ha értesítést kap arról, hogy valaki fel akar venni téged a kapcsolattartói listájára, válassza a Hozzáadott lehetőséget.

2 lépés : Lépjen az összesített listára, és keresse meg a személy nevét.

3 lépés : Miután megtalálta a személy nevét, érintse meg a fogaskerék ikont, amely a név jobb oldalán jelenik meg.

4 lépés : Kattintson a személy letiltásának és őrizetbe vételének lehetőségére, ha további pillanatokat küldhet vagy megtekintheti az előzményeket.

További irodalom : Honnan tudod, hogy valaki blokkolt-e a Snapchaten ?

Az emberek nem kapnak olyan értesítéseket, amelyek már szerepelnek a tiltólistán. Megértik, hogy letiltotta őket, amikor ellenőrzik a névjegyzéküket - a neve nem jelenik meg ott. Ezenkívül, ha letiltasz valakit, tevékenységed abbahagyja a másik ember erejét.

A Snapchat megőrzi az összes letiltott személy előzményeit, ami hasznos funkció lehet a hibák kijavításában ... A konfigurációs panelen rendelkezésre álló idővel a Snapchoz letiltott személyek teljes listája. Ez egy praktikus eszköz, ha fel szeretné oldani néhány névjegyét, vagy véletlenül blokkolta egy barátját.

A blokkolt névjegyek listájának megtekintéséhez koppintson a profil jobb felső sarkában található fogaskerék ikonra. Lesz egy legördülő menü. Lépjen a Fiókműveletek elemre, és válassza a Zárolt lehetőséget. Így megjelenik az összes letiltott Snapchat felhasználó listája. Az X jel megnyomásával azonnal feloldja az embereket, lehetővé téve számukra a szövegek és képek újraküldését.